Get Adobe Flash player

ANKETA

Za katera okna ali vrata se zanimate ?

Garancija

Stranka je dolžna vzdrževati in uporabljati izdelke po navodilih proizvajalca in dobavitelja, v nasprotnem primeru ne more uveljavljati kakršnihkoli zahtevkov.

GARANCIJA:
- PVC sistem: 10 let (obstojnost barve),
- steklo proti zarositvi: 5 let,
- rolete, komarniki, žaluzije, police, pololive, okovje: 1 leto

Ne odgovarjamo za morebitne poškodbe rolet pri PREMONTAŽI. Na žvenketanje medstekelnih križev, termični lom stekla in korozijo na refleksnih steklih NI garancije.

V primeru spora glede kvalitete materialov se uporabljajo smernice za vizualno ocenjevanje PVC profilov in smernice za vizualno ocenjevanje stekla.
Odprava reklamacije se lahko vrši na objektu samem, oziroma se po potrebi izvede v proizvodnem obratu (delavnici).

V garancijo ne sodi naknadna nastavitev elementov. Prav tako garancija ne vključuje odpravo napak, ki se pojavijo zaradi nepravilne uporabe PVC stavbnega pohištva (zapiranje in odpiranje večjih elementov z eno roko, zapiranje na silo …). Stranka garancijo uveljavlja pisno s točno navedenimi napakami in priloženim računom. Če je reklamacija utemeljena, smo zavezani napako odpraviti v zakonskem roku 45 dni. V primeru neopravičenega obiska serviserja se zaračunajo ura dela in stroški prihoda.

Pri PVC stavbnem pohištvu kot tudi pri polknih ne priznavamo reklamacije, katere povzroči veter ali drugi vremenski vplivi (posedanje elementov, poškodbe …).

V primeru reklamacij in okvare izdelka drugega proizvajalca je le – ta odgovoren za popravilo in odpravo napake v navedenem garancijskem roku.

Garancijska doba velja od dneva montaže oz. nakupa.

Čas, v katerem proizvajalec zagotavlja nadomestne dele, je 3 leta po preteku garancijske dobe.